Brasserie Sanz
Voorgerechten
Eendenborst Met een mousse van eendenlever €. 10,5 Carpaccio van ossenhaas Met pesto, kappertjes en zonnebloem pitten €. 9,5 Wonton Met gerookte zalm en een dille mayonaise €. 10 Zeebaars tartaar Met een kreeft bisque en venkel €. 9 Geroosterde pompoen Met een saus van geitenkaas €. 8,5 Soep Dagelijks iwsselend €. 6,5 Voorgerecht menu Dagelijks wisselend gerecht €. 8

Hoofdgerechten
Vegetarische Wellington Gevuld met groente €. 18,5 Vis van de dag €. 19 Sliptong (3 stuks) In boter gebakken, geserveerd met aardappel wedges €. 19,5 Ossenhaas Met seizoensgebonden groente €. 24 Hoofdgerecht menu Dagelijks wisselend gerecht €. 18

Nagerechten
Bosvruchten crumble Geserveerd met huisgemaakt ijs €. 8,5 Cheesecake wisselende smaken €. 9 Kaasplankje Selectie van kaas, stroop, roggebrood €. 13 Nagerecht menu Dagelijks wisselend gerecht €. 7,5